суботу, 4 червня 2016 р.

Ми у Києві!!!


Ми ( я та мої учні) дуже любимо подорожувати. За час співпраці в школі (а це 3 роки) ми вже побували в усіх цікавих місцях Львівської та Закарпатської області. І, звичайно ж, мріяли відвідати славетне та старе місто –  столицю нашої Батьківщини – Київ. 
Всі учні їхали до столиці вперше, тому хвилювалися і чекали цієї зустрічі.  
І ось нарешті настав довгоочікуваний день 31 травня, коли ми, відсвяткувавши Свято останнього дзвоника, о 22.00 сіли в автобус. Ніч проминула непомітно – ми в Києві!!! Нас зустрів великий мегаполіс. А коли ми зайшли до станції метро, нашому подиву не було меж. Ескалатор, підземна залізниця та станції, які відрізняються одна від одної, – нас вражало все! В столиці багато визначних місць, які варто побачити, але, звичайно ж, все за три дні обійти неможливо. 
Будь-яка екскурсія починається з огляду найстаровинніших пам’яток  і тому ми насамперед відвідали величаву Софію Київську, Михайлівський Золотоверхий, Києво-Печерську Лавру  з її багатьма білокаменними церквами  зі золотими куполами, що розташувалися серед дерев на лівому березі Дніпра. Здається, ці місця пронизані давниною. Києво-Печерська Лавра заворожила нас своїм масштабом, величчю, вишуканістю. Атмосфера у цьому місці надзвичайна. Тут ти відволікаєшся від буденних проблем та знаходиш гармонію. Відвідавши Києво-Печерську Лавру, ми вирушили в бік Національного музею історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. Із перших хвилин перебування на території музею нас вразила велич монументу Батьківщина-мати, який видно практично з будь-якого кутка Києва.

Ми здійснили цікаву й змістовну подорож до Києва. Звичайно, що вона залишиться незабутньою (особливо витівки у хостелі). Та сподіваємось, ще не один раз відвідати це чудове місто, адже нам стільки ще належить дізнатися про нього! 


Немає коментарів:

Дописати коментар