четвер, 16 лютого 2017 р.

Змінюємо світ - надихаємо дітей

   
   Рада повідомити, що для дітей Гірського НВК це літо буде незвичайним та незабутнім!  Адже наша школа стала переможцем проекту  GoCamp.  
   Ми це змогли! Дуже вдячна учням, котрі брали участь у відео-ролику та нашому оператору вчителю хімії Вікторії Федорівні. Ми справились із креативним завданням і вже за кілька місяців до нас приїде іноземний волонтер.


    Сподіваємось, що пришкільний мовний табір надасть учням можливість перебувати в багатокультурному середовищі, працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших. У таборі діти отримають навички, необхідні у ХХІ ст., і зможуть спілкуватися зі світом без бар’єрів.
   Аби бути почутим у всьому світі, лише мовної компетентності  недостатньо.  Для того, аби на рівних комунікувати,  потрібно також   вдосконалювати освітні підходи та культурні зв’язки. За допомогою спеціально розробленої   програми  GoCamp  40 дітей  нашої школи отримають шанс відкрити для себе цілий світ. А згодом отримають більше можливостей стати лідерами, будувати успішну кар’єру, спілкуватись без  бар'єрів   з усім світом та змінювати державу та хід історії.

Немає коментарів:

Дописати коментар