четвер, 2 березня 2017 р.

Unforgettable meeting! Незабутня зустріч!

Саме такі слова спали мені на думку, коли поверталась у поїзді з Києва, де я із моїми колегами (вчителями англійської мови з Львівській обл.) зустрічались із головою нашої держави. Хочу пригадати, ми брали участь у проекті «Вчителі англійської – агенти змін», пройшли три етапи цього конкурсу – і ми у фіналі! На зустріч у Київ приїхали усі 9 фіналістів і наш тренер Наталія Наявко. Дуже рада була побачитись і поспілкуватись із колегами та побувати на офіційній зустрічі з Президентом.

«Сьогодні англійська мова – як повітря. Без англійської мови просто не уявляєш собі повноцінного життя, доступу до абсолютно нового пласту знань, інструменту для саморозвитку. Власне кажучи, це дуже потужний інструмент для нашого руху в Європу. Ми впевнені, що ця символічна подія – у вигляді підтримки вчителів – лише перший крок, і це те, що запалить цей рух по всій країні», – такими словами розпочав свою промову Президент.
За словами Петра Порошенка, «незважаючи на всі випробування, які зараз проходить Україна, справа вивчення англійської мови дуже важлива: це наша маленька, але дуже важлива перемога».
Петро Порошенко висловив переконання, що незважаючи на завершення 2016 року – Року англійської мови, ініціатива навчання англійської мови по всій Україні буде продовжена. Президент подякував організаторам, Британській Раді та громадській організації GoGlobal.
Дружина Президента Марина Порошенко привітала всіх з успішною реалізацією програми «Вчителі англійської мови – агенти змін».
«Сьогодні ми маємо перші результати цього проекту, коли за минулий рік Україна піднялася у світовому рейтингу володіння англійською мовою. За даними ВВС, ми увійшли до сімки країн, жителі яких найактивніше вивчають цю мову», – зазначила вона.
 Опісля ми отримали сертифікати, які свідчать, що ми успішно завершили курс тренерів. Емоції переповнювали усіх, такі зустрічі мотивують та надихають! Із нетерпінням чекаємо нових проектів!




Немає коментарів:

Дописати коментар